Taxatie Garantie

Het leveren van kwaliteit is bij Taxatie Haarlem een topprioriteit. Wij garanderen onze klanten van topkwaliteit door middel van onze befaamde Taxatie Garantie. Onze Taxatie Garantie houdt in dat al de door ons geleverde taxatierapport gegarandeerd worden erkend door uw bank of financiële instelling. Hier volgen een de punten die vallen binnen onze Taxatie Garantie:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Bij Taxatie Haarlem zijn er alleen gecertificeerde en professionele taxateurs werkzaam die staan ingeschreven bij minstens een van de de registers van SCVM of VastgoedCert. Hiernaast zijn de taxateurs van Taxatie Haarlem ook verplicht ingeschreven bij een van de volgende brancheorganisaties: NVM, VBO, RVT of LMV. Onze taxateurs zijn uiteraard volledig op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen in Haarlem en de omstandigheden op de woonmarkt.

Garantie op gebiedsexpertise

Taxateurs van Taxatie Haarlem hebben vele jaren ervaring met de woningmarkt binnen Haarlem en haar omgeving. Zij bezitten dus over ruime kennis over de Haarlemse woningmarkt. Hierbij zijn zij ook op de hoogte van de meest recente toekomstplannen.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Voor het waarborgen van de topkwaliteit van onze dienst zorgen wij van Taxatie Haarlem er voor dat onze taxatierapporten altijd voldoen aan de meest recente eisen van het model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

Garantie op erkenning

Wanneer u Taxatie Haarlem een taxatierapport voor u laat verzorgen dan wordt dat rapport altijd door een hypotheekverstrekker of bank erkend. Wanneer het toch mocht voorkomen dat het taxatierapport onder bepaalde omstandigheden niet erkend wordt dan kunt u het desbetreffende object door ons kosteloos laten hertaxeren.

Garantie op snelheid

 • In minder dan 24 uur na uw aanvraag van de taxatie zorgen wij ervoor dat er gegarandeerd telefonisch contact met uw wordt opgenomen door een van de door ons geselecteerde taxateurs.
 • Meteen na uw taxatieaanvraag contacteert Taxatie Haarlem een taxateur uit de regio. Deze zal vervolgens contact met u en/of de verkopende partij opnemen.
 • Binnen minder dan 5 werkdagen na de taxatie leveren wij u het taxatierapport.

Kortom

U kunt bij Taxatie Haarlem zorgeloos taxaties aanvragen. Verwacht taxatierapporten van een hoge kwaliteit! Taxaties worden door de Taxatie Garantie altijd erkend. Mocht het ooit voorkomen dat het rapport niet erkend wordt door een bank of financiële instelling dan krijgt u van ons geheel vrij van kosten een nieuwe taxatie op het object.

Ik wil nu een taxatie aanvragen bij Taxatie Haarlem

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*