Veelgestelde Vragen

Hoe vraag ik een taxatie aan?

Het is zeer eenvoudig om bij Taxatie Haarlem een taxatie aan te vragen. Op de homepagina vindt u in het menu ‘Taxatie Aanvragen’. Op deze pagina kunt u vervolgens het aanvraagformulier invullen met uw gegevens. Hierna klikt u op de verzendknop. Hiermee is uw aanvraag direct geregeld, ter confirmatie zult u een bevestigingsmail ontvangen. Verder hoeft u geen stappen te ondernemen. Wij zullen u hierna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Na de taxatieaanvraag ontvangt u een bevestigingsmail. Taxatie Haarlem streeft ernaar om binnen een werkdag telefonisch contact met u op te nemen voor het maken van een taxatieafspraak.

Binnen hoeveel tijd kan ik de taxatie ontvangen?

Taxatie Haarlem levert gemiddeld binnen vijf werkdagen na het taxatiemoment het taxatierapport. Deze snelle levering garanderen wij door onze gespecialiseerde service en uitgebreide netwerk.

Hoe gaat de taxateur te werk?

Na uw taxatieaanvraag selecteert Taxatie Haarlem een deskundige taxateur uit haar netwerk. Dit zal een van onze taxateurs uit de omgeving Haarlem zijn. Deze taxateur neemt binnen een werkdag contact met u op. U maakt dan met deze taxateur een afspraak voor het taxatiemoment. Uw aanwezigheid bij de taxatie behoort tot een van de voorwaarden. Dit heeft te maken met praktische redenen zoals het binnenlaten van de taxateur en het verstrekken van informatie met betrekking tot het object.

Wat betekent NWWI?

NWWI staat voor ‘Nederlandse Woning Waarde Instituut’ en is een keurmerk onder woningtaxaties. Het NWWI keurmerk garandeert een hogere standaard bij woningtaxaties. Wanneer een taxatie over het NWWI keurmerk beschikt weet u dat u te maken heeft met een taxatierapport van topkwaliteit. Iedere taxatie uitgevoerd door Taxatie Haarlem bevat het NWWI keurmerk.

Hoe kan het dat Taxatie Haarlem voor zo’n lage prijs deze dienst kan aanbieden?

Omdat Taxatie Haarlem alleen taxaties uitvoert hebben wij onze dienst over de jaren heen kunnen optimaliseren. Dankzij de gespecialiseerde werkwijze maken wij geen overbodige kosten en houden hierdoor onze prijzen laag. Wij streven er naar om de werkzaamheden altijd zo effectief en goed mogelijk uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*